Project Description

El projecte comporta la reforma i ampliació de la tenda de Valentino situada en els baixos de la Casa Esteva del Passeig de Gracia, obra catalogada i d’un marcat i icònic caràcter racionalista. Amb aquesta obra, es renova per complet la tendeixi insígnia de la marca a la ciutat de la qual va sorgir originalment la inspiració del famós vestit vermell de Valentino.

Es reordena la planta de carrer íntegrament i s’estén el negoci a planta primera, en la qual se situa la zona de vendes VIP i els serveis i magatzem.

El disseny segueix els paràmetres del nou concepte de la marca, obra de David Chipperfield, que promou atorgar una nova sumptuositat a l’interior d’una forma sòbria, organitzant els espais a la manera dels palaus clàssics, i usant materials sumptuosos en brut, sense impostacions.

  • Tipologia: Retail
  • Data: 2012-2013
  • Ubicació: Passeig de Gràcia Barcelona, Espanya
  • Àrea: 1.005,00 m2
  • Col·laboradors:
  • Client: Louis Vuitton
  • Valentino Store, Puerto Banús, Marbella