Project Description

El projecte consisteix en la primera reforma d’adaptació al nou concepte de Suárez en la sva flagship del Carrer Serrano 63 de Madrid.

La nova joieria restitueix la imatge original de l’edifici, col·locant l’accés a la cantonada del local i recuperant els antics aparadors. El nou concepte té major relació amb l’exterior i permet l’entrada de llum natural filtrada a través de les lames de pell i les gelosies metàl·liques. El disseny és una combinació de materials naturals com la ràfia, el cuir i el llautó que li donen una gran calidesa a l’espai.

A la planta baixa trobem la gran zona de vendes i en la planta primera l’espai *Patek Philippe i la *Maison Suárez, formada per la galeria d’exposició, el showroom i l’atelier i destinada a explicar la història i essència de la marca.

  • Tipologia: Retail
  • Data: 2015
  • Ubicació: Calle Serrano 63, Madrid
  • Área: 330,00 m2
  • Col·laboradors:
  • Client: Joyería Suárez
  • Suárez ECI, Puerto Banús
  • Suárez ECI, La Coruña
  • Suárez ECI, Oviedo
  • Suárez ECI, Palma de Mallorca
  • Suarez ECI, Preciados, Madrid