Project Description

El projecte de la tenda Loewe consisteix en la reforma de l’espai que la signatura disposa en els baixos de la Casa Lleó-Morera, obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner (1902) per adaptar-ho al nou concepte de tendes de la marca, ideat per Peter Maríno.
La planta baixa està destinada a la zona de venda d’articles de dona, mentre la planta soterrani es divideix entre espai d’home i la zona de magatzem/logística.
En l’actuació de reforma es va aprofitar per retornar a l’edifici la seva imatge original, restituint l’entrada en la seva ubicació inicial, així com alguns elements de façana que havien desaparegut en anteriors actuacions.
  • Tipologia: Retail
  • Data: 2011-2012
  • Ubicació: Passeig de Gràcia Barcelona, Espanya
  • Àrea: 1.200,00 m2
  • Col·laboradors:
  • Client: Loewe
  • ECI Serrano, Madrid
  • ECI Castellana, Madrid
  • ECI Lisboa, Portugal
  • Pintor Sorolla, Valencia